PROJEKT AJÁNLAT

A bemutatott lakások, telkek iránt egyénileg érdeklődők mellett nyitottak vagyunk minden olyan ajánlatra, mely a teljes terület vagy a terület egy részének befektetőként történő közös hasznosítására vonatkozik.

A Projektbe bevont területek:
Réz-Hegy Kft. telkei
Sorházak
Tömbházak
Más tulajdonú telkek
Diósalja
Önkormányzati erdő
A Rézhegyi területek hasznosítására vonatkozó elképzeléseink között a lakó és üdülő cél egyaránt szerepel. Tömbházak esetében elsősorban a kisebb max. 60 m2-es lakások iránti hazai keresletnek szeretnénk megfelelni. A sorházakat és a telkeket egyaránt alkalmasnak tartjuk lakó és üdülő célú hasznosításra. Lakáscélra a városokból kiköltözni kívánó tehetősebb hazai vásárlók, illetve az esetleges Magyarországra visszatelepülni kívánók körében is népszerű lehet a terület. Üdülési céllal elsősorban a golfhoz szorosan kötődő rétegek érdeklődésére számítunk, de tekintettel a környék gazdag programlehetőségeire e körön kívülről is várható érdeklődés.

A Diósalja területen inkább a golfhoz kötődő, szabadidő jellegű hasznosításnak adnánk elsőbbséget. Szeretnénk kihasználni a terület fekvésében rejlő előnyöket, a relatív olcsó közművesítést és a Mária völgyi golfpályához való közelségét, egész pontosan azt a körülményt, hogy a pálya a közút igénybevétele nélkül, erdei úton közelíthető meg. Ugyancsak növelheti a terület népszerűségét a golfozók körében, hogy a tatai golfpálya kb. 30 km-re található. De nem zárkózunk el más, pl. nagy telkes (3-5 000 m2) hasznosítástól sem.

A terület használati értékét növeli az Önkormányzat tulajdonában lévő 6,4 ha erdő művelési ágú terület, melyen a tulajdonos hozzájárul a természeti környezetet nem rongáló létesítmények pl. sportpark építéséhez. A területen korlátozott mértékben lótartás is elképzelhető.

További információk, illetve kapcsolatfelvétel az adoszaki@gasparik.hu e-mail címen.