RÉZ-HEGY Kft.


A Réz-Hegy Településfejlesztő Kft. 2001. június 27-én jött létre,
többségi tulajdonosa Alcsútdoboz Község Önkormányzata döntése alapján.
A társaság másik alapítója a Quintas 99 Üzletviteli Tanácsadó Kft.


Többségi tulajdonosunk döntését az motiválta, hogy saját vállalkozása révén tudja megoldani a település ingatlanfejlesztési feladatait, egyszerre biztosítva ezzel a szakértelmet és a fejlesztések révén realizálható eredmény jelentős részének a Község szolgálatába állítását.
Társaságunk fő tevékenysége: ingatlan-beruházás, -eladás, e mellett tevékenységi körünk kiterjed minden településfejlesztés körébe sorolható feladatra.
Természetesen elsősorban többségi tulajdonosunk illetékességi területén felmerülő feladatokat kívánunk megoldani, de nem zárkózunk el attól, hogy ennek során szerzett tapasztalatainkat más önkormányzatok javára is hasznosítsuk.
Első jelentősebb feladatunk a Község területén található Rézhegy-alja közművesítése és a több mint 40 000 m2-es terület hasznosítása úgy, hogy kiaknázható legyen a település számára is a közelben működő, gyönyörű golfpályában rejlő lehetőség is. Ezen túlmenően szeretnénk hozzájárulni a lakosságszám optimalizálásához kedvező lakás lehetőségek biztosítása révén.
Terveink szerint 2004. év során szeretnénk megkezdeni egy a községháza funkciót is ellátó közösségi ház építését, mely egyben otthont adna társaságunknak is.