BERUHÁZÁS BONYOLÍTÁS
Számos önkormányzati beruházás tapasztalata alapján állíthatjuk, azok a beruházások voltak sikeresebbek zökkenő-mentesebbek, ahol az önkormányzat és a kivitelezők valamint egyéb közreműködők között a kapcsolatot egy cég koordinálta. Ennek figyelembe vételével terjesztettük ki szolgáltatásunkat és vállaljuk önkormányzati beruházások teljes körű lebonyolítását. Ideértve a közbeszerzési eljárást, a műszaki, pénzügyi bonyolítást egyaránt.

A közbeszerzési eljárás bonyolítása keretében javaslatot teszünk az eljárás önkormányzati szervezeti rendjére, az eljárásra vonatkozó helyi szabályzatra, az előminősítési, döntési szempontokra. Lebonyolítjuk a teljes eljárást, képviseletet biztosítunk az önkormányzat számára a Döntőbizottság előtt.

A beruházás műszaki bonyolítása körében biztosítjuk a tervező, kivitelező szerződéses kötelezettségei teljesítésének ellenőrzését, az elvégzett munkák folyamatos műszaki ellenőrzését. A műszaki átadás-átvétel lebonyolítását.

A pénzügyi bonyolítás keretében képviseljük az önkormányzatot a Kincstár, pénzintézetek, a támogatások felhasználását ellenőrző szervek, illetve az Áfa visszaigényelhetősége esetén az Adóhatóság előtt.

A fentiekben vázolt teljes körű szolgáltatás helyett megfelelő feltételek esetén vállalkozunk a közbeszerzési eljárás, illetve a pénzügyi bonyolítási feladatok önálló ellátására is.

Köszönöm eddigi érdeklődését, üdvözlettel:

Szabados Anett
ügyvezető